|
Recept na Dietnější verze svíčkové (bez mouky)
|
|
|
| |
Postup přípravy:Omytá a kůže zbavená stehna protkneme slaninou, osolíme a opečeme na oleji. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, polovinu kořenové zeleniny pokrájené na kousky, bobkový list a nové koření a za občasného podlévání dusíme doměkka. Během dušení maso podléváme a obrátíme. Mezitím v jiné nádobě uvaříme doměkka druhou polovinu kořenové zeleniny. Měkké maso, bobkový list a nové koření vyjmeme a šťávu rozmixujeme. Slejeme ji zpět do kastrolu a druhou polovinu uvařené zeleniny rozmixujeme na hustou hmotu, vmícháme ji ke šťávě, povaříme, přilejeme smetanu a podle chuti přisolíme, přisladíme nebo okyselíme (je-li omáčka moc hustá, naředíme ji trochou zeleninového vývaru). Pak vrátíme maso a necháme prohřát. Podáváme s brusinkami a houskovým knedlíkem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Dietnější verze svíčkové (bez mouky), zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/dietnejsi-verze-svickove-bez-mouky">Recept: Dietnější verze svíčkové (bez mouky)</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Dietnější verze svíčkové (bez mouky):
|