|
Recept na Čína ze sójového masa
|
|
|
| |
Postup přípravy:Sójové maso (kostky - asi hrst BigSteak - 1 plátek atd.) je li víc sój. masa
dáme míň zeleniny a naopak,vesměs záleží jaký máme hlad.
Sójové maso uvaříme ve vývaru z kostky a nakrájíme na menší kousky (BigSteak na nudličky, kostky na plátky), vymačkáme, necháme vychladnout a dáme do misky, zalejeme vejcem, ve kterém jsme rozmíchali lžičku solamylu, půl lžičky glutasolu (můžeme použít sůl ale glutasol je lepší...). Na rozpáleném tuku rychle opečeme, přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, po chvíli přidáme zeleninu (pórek na kolečka, kelubnu na tenké špalíčky, zelí na nudlicky atd.), česnek a chvíli restujeme. Do hrnku s vývarem dáme 2 lžíce sójové omáčky, lžičku octa a půl lžičky cukru, nalejeme na maso a necháme cca 5 minut dusit. Rozmícháme si trochu solamylu ve studené vodě (asi lžičku solamylu a dvě lzíce vody) a tímto jídlo zahustíme. Krátce povaříme a popřípadě ochutíme glutasolem popř. sójovou omáčkou. Místo sójového masa můžeme použít vepřové nabo drůbeží maso, postup zůstává stejný.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Čína ze sójového masa, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/cina-ze-sojoveho-masa">Recept: Čína ze sójového masa</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Čína ze sójového masa:
|