| Omalovánky | Recepty doma | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | Zbrojní průkaz | FormOffice | Email šablony | Hromadné emaily | Domácí účto | Rybář | Pletení | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Těsta > Jídla z kynutých těst Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Cesnačky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 7399x / 1x
Přidáno/změněno: 11.6.2009
Kategorie: - Těsta - Jídla z kynutých těst
- Pečivo

Inredience:

1 kg múka T650 (hladká)
3 pl múka T 450 (hrubá)
1 pl olej stolový
0,5 l mlieko
1/2 pl soľ
Kvások:
0,2 l mlieko
1 kocka droždie (kvasnice)
1 pl cukor kryštál.
Plnka:
250 gr tuk Hera
1 pl soľ
3-4 hlávky cesnak (podľa chuti)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Z múky, oleja, soli, mlieka a kvásku vypracujeme stredne husté cesto a necháme nakysnúť.
Pripravíme si plnku z Hery, soli a cesnaku.
Vykysnuté cesto rozdelíme na 4 časti. Každú časť rozvalkáme na hrúbku cca 0,5 cm, potrieme potrieme cesnákovou plnkou a zvinieme ako závin. Pokrájame na trojuhoľníky (alebo ako osie hniezda). Potrieme vajcom a posypeme rascou (kmín), alebo sezamovým semiačkom.
Pečieme pri teplote cca 220 st. C - 15 minút, potom znížime teplotu na 150 st. C a ešte 15 minút pečieme.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Cesnačky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Jídla z kynutých těst
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Langoše (pravé) 28.12.
Rychlá domácí pizza 15.12.
Beleše z ovesných vloček 23.06.
Chlebíčková veka 14.10.
Jihočeská krajkovice z droždí 11.10.
Rodinná pizza 08.10.
Těsto na langoše - dlouho vydrží 06.08.
Těsto na pizzu - italský recept 06.09.
Bochánky Šoldry s uzeným masem 16.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0456s norob)