|
Recept na Bujabeza
|
|
|
| |
Postup přípravy:V kastrolu nahřejeme olej, přidáme jemně nasekanou cibuli a pórek, přidáme očištěnou, omytou a rozpůlenou langustu a vše rychle osmahneme. Přidáme očištěné, na větší kousky nakrájené rybí maso, opět trochu osmahneme, zalijeme vínem a vodou, osolíme, opepříme, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, jemně rozsekaný česnek, bobkový list, fenykl, šafrán, kolečko citrónu, přivedeme do varu a vaříme asi čtvrt hodiny. Hotovou polévku procedíme a nalijeme na krajíčky bílého chleba, které jsme narovnali do misky. Uvařené rybí maso z langusty nakrájíme na menší kousky a vložíme do polévky. Můžeme také upravit rybí maso zvlášť na mísu a ozdobit hlávkovým salátem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bujabeza, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bujabeza">Recept: Bujabeza</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bujabeza:
|