| Pletení | DWN.cz | Snadné hubnutí | Rybář | Recepty doma | Hromadné emaily | EET Účtenky | Email šablony | Domácí účto | FormOffice | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Bujabeza | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 litry vody | ||||||||
Popis: V kastrolu nahřejeme olej, přidáme jemně nasekanou cibuli a pórek, přidáme očištěnou, omytou a rozpůlenou langustu a vše rychle osmahneme. Přidáme očištěné, na větší kousky nakrájené rybí maso, opět trochu osmahneme, zalijeme vínem a vodou, osolíme, opepříme, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, jemně rozsekaný česnek, bobkový list, fenykl, šafrán, kolečko citrónu, přivedeme do varu a vaříme asi čtvrt hodiny. Hotovou polévku procedíme a nalijeme na krajíčky bílého chleba, které jsme narovnali do misky. Uvařené rybí maso z langusty nakrájíme na menší kousky a vložíme do polévky. Můžeme také upravit rybí maso zvlášť na mísu a ozdobit hlávkovým salátem. |