|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Bůčková ňamka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Den předem:
1. Bůček rozkrojíme na co největší plát, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme paprikou.
2. Na maso poklademe mírně vymačkané zelí a cigáro.
3. Srolujeme roládu a vložíme na pekáč.
4. Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka.
5. Roládu obložíme kolečky cibule a zalijeme pivem.
6. Přikryjeme víkem, necháme odležet v ledničce do druhého dne.
Na druhý den:
1. Pečeme přikryté víkem 30 minut, pak odkryjeme a pečeme dalších 30 minut (nebo do červené kůrčičky) při 200 stupních.
2. Po upečení necháme vychladnout, odstraníme niť a nakrájíme na kolečka.
Přílohy:
Vařené brambory, Bramborová kaše s cibulkou a slaninou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bůčková ňamka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/buckova-namka">Recept: Bůčková ňamka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bůčková ňamka:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Kysané zelí
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|