| Rybář | DWN.cz | Pletení | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře na PC | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | FormOffice | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bůčková ňamka


Doba přípravy:01:15
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:23.11.2014

Ingredience:

400g bůčku bez kostí
200g tramp. cigára
mletý pepř
mletá paprika
láhev nízkostupňového piva
4 "červené" cibule
balíček kysaného zelí
sůl

Popis:

Den předem:
1. Bůček rozkrojíme na co největší plát, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme paprikou.
2. Na maso poklademe mírně vymačkané zelí a cigáro.
3. Srolujeme roládu a vložíme na pekáč.
4. Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka.
5. Roládu obložíme kolečky cibule a zalijeme pivem.
6. Přikryjeme víkem, necháme odležet v ledničce do druhého dne.

Na druhý den:
1. Pečeme přikryté víkem 30 minut, pak odkryjeme a pečeme dalších 30 minut (nebo do červené kůrčičky) při 200 stupních.
2. Po upečení necháme vychladnout, odstraníme niť a nakrájíme na kolečka.

Přílohy:
Vařené brambory, Bramborová kaše s cibulkou a slaninou.


Jít na recept Bůčková ňamka >>