| FormOffice | EET Účtenky | Počítej Kalorie | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Omalovánky | Email šablony | Pletení | Recepty doma | Domácí účto | Hromadné emaily | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů > Předkrmy > Studené Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Bryndzový studený dort

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 1445x / 4x
Přidáno/změněno: 12.11.2013
Kategorie: - Příprava pokrmů - Předkrmy - Studené

Inredience:

300g bryndza
100g údený syr
250g šunka
125g máslo
130g sladká smotana
20 g kápia
1 ks vajičko
pažítka
10g číra želatína
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Pokrájanú šunku zmixujeme spolu s maslom, červenou paprikou, čiernym korením a soľou. Postupne prilievame smotanu až vznikne pena, do ktorej zamiešame na kocky nakrájanú kápiu a posekaný bielok z uvareného vajíčka.

Bryndzu vyšlaháme, pridáme nasekanú pažítku. Na dno tortovej formy poukladáme plátky syra, na ne navrstvíme šunkovú penu, opäť rozložíme plátky syra a natrieme bryndzu. Vrch prikryjeme plátkami syra.

Želatínu rozpustíme v 100 ml vody a necháme ju zovrieť. Vlažnou potrieme vrchné plátky syra a celú bryndzovú tortu necháme v chladničke stuhnúť

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bryndzový studený dort:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Studené
Drůbeží játra na židovský zoůsob 09.06.
15 nakládaných hermelínů 25.10.
Carpaccio clasico 11.10.
Uzený jazyk v aspiku 26.09.
Barevná vajíčka 02.09.
Šunkové závitky s pěnou z Nivy 08.11.
Zebří jazyk 31.10.
Okurky s tuňákem z Nice. 24.10.
Tetiččiny kornoutky se sýrem 24.10.
Rajčatové muchomůrky 11.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0496s norob)