|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Bruselské předkrmové řezy
|
|
|
| |
Postup přípravy:1. Jemně nastrouhané hermelíny,máslo,sůl a pepř důkladně rozmícháme vidličkou.Plátky šunky rozprostřeme na potravinářskou folii a natřeme na ni asi 1 mm silnou vrstvu sýrové pomazánky.Překryjeme ji plátkem šunky a stejný postup zopakujeme ještě sedmkrát.Poslední vrstva bude šunka.
2. Vše zabalíme do folie,vložíme do chladničky,zatížíme a necháme do druhého dne ztuhnout.Druhý den odstraníme folii,kraje odřízneme a rozkrájíme na pravidelné tvary (čtverečky nebo trojúhelníčky). Pomocí cukrářského sáčku na ně nastříkáme rozšlehané máslo, ozdobíme rybízem a petrželkou.
Doba přípravy asi 50 minut bez odležení.
1 kousek má asi 478 kJ/114 kcal
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bruselské předkrmové řezy, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bruselske-predkrmove-rezy">Recept: Bruselské předkrmové řezy</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bruselské předkrmové řezy:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Předkrmy
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|