|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Brněnský drak
|
|
|
| |
Postup přípravy:Vepřovou panenku naklepeme hranou dlaně a po délce, okraje nařízneme několika řezy asi 1,5 cm hlubokými. Maso osolíme, potřeme česnekem a necháme 2-3 hodiny odležet. Pak na oleji po obou stranách opečeme. Na talíř klademe porci hranolků, přes které dáme opečené maso, které zdobíme jemně nastříkanou hořčicí, kečupem, strouhaným křenem a červenou kapií, vytváříme jakoby hlavu a krunýř draka, ocas pak zhotovíme z vějířku okurky. Okraje talíře zdobíme zeleninou oblohou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Brněnský drak, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/brnensky-drak">Recept: Brněnský drak</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Brněnský drak:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Libové (kýta, ...)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|