| DWN.cz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Pletení | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Brněnský drak


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:8.1.2014

Ingredience:

6 ks vepřové panenské
150 g oleje
1 lžíce kečupu
2 lžíce strouhaného křenu
česnek
100 g sterilované papriky
lžíce hořčice
150 g sterilované okurky
sůl

Popis:

Vepřovou panenku naklepeme hranou dlaně a po délce, okraje nařízneme několika řezy asi 1,5 cm hlubokými. Maso osolíme, potřeme česnekem a necháme 2-3 hodiny odležet. Pak na oleji po obou stranách opečeme. Na talíř klademe porci hranolků, přes které dáme opečené maso, které zdobíme jemně nastříkanou hořčicí, kečupem, strouhaným křenem a červenou kapií, vytváříme jakoby hlavu a krunýř draka, ocas pak zhotovíme z vějířku okurky. Okraje talíře zdobíme zeleninou oblohou.


Jít na recept Brněnský drak >>