| DWN.cz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Pletení | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice |
|
| ||||||||
Brněnský drak | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 6 ks vepřové panenské | ||||||||
Popis: Vepřovou panenku naklepeme hranou dlaně a po délce, okraje nařízneme několika řezy asi 1,5 cm hlubokými. Maso osolíme, potřeme česnekem a necháme 2-3 hodiny odležet. Pak na oleji po obou stranách opečeme. Na talíř klademe porci hranolků, přes které dáme opečené maso, které zdobíme jemně nastříkanou hořčicí, kečupem, strouhaným křenem a červenou kapií, vytváříme jakoby hlavu a krunýř draka, ocas pak zhotovíme z vějířku okurky. Okraje talíře zdobíme zeleninou oblohou. |