|
Recept na Bretaňské fazole
|
|
|
| |
Postup přípravy:Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme doměkka. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a za stálého míchání osmažíme dozlatova. Podlijeme vývarem z fazolí, v kterém jsme rozmíchali masox, přidáme rajský protlak nebo kečup, utřený česnek, pepř, sůl a společně povaříme. Vzniklou, ne příliš hustou omáčku podle chuti okyselíme nebo přisladíme, vmícháme uvařené a scezené fazole a necháme přejít varem. Jednotlivé porce sypeme najemno nasekanou petrželkou. Podáváme s bílým chlebem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bretaňské fazole, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bretanske-fazole">Recept: Bretaňské fazole</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bretaňské fazole:
|