![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Bravčové ragú
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Do rozohriateho oleja dáme orestovať cibuľu, pridáme posekanú koreňovú zeleninu a chvíľu restujeme. Zalejeme pretlakom a restujeme do zhustnutia, stále miešame.
Do základu vložíme mäso, opečieme a mierne podlejeme vodou, alebo vínom, okoreníme, osolíme a necháme pod pokrievkou dusiť do zmäknutia. Ako prílohu podávame rozlične upravené zemiaky alebo ryžu.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bravčové ragú, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bravcove-ragu">Recept: Bravčové ragú</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bravčové ragú:
![reklama](img/reklama.jpg)
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|