| Email šablony | DWN.cz | EET Účtenky | Pletení | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Omalovánky | Formuláře na PC | Rybář | FormOffice | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bravčové ragú


Doba přípravy:01:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.10.2015

Ingredience:

Olej 0,05 l
Koreňová zelenina 400 g
Paradajkový pretlak 70 g
Bravčové stehno 600 g
Čierne korenie
Soľ
Sušené bylinky

Popis:

Do rozohriateho oleja dáme orestovať cibuľu, pridáme posekanú koreňovú zeleninu a chvíľu restujeme. Zalejeme pretlakom a restujeme do zhustnutia, stále miešame.
Do základu vložíme mäso, opečieme a mierne podlejeme vodou, alebo vínom, okoreníme, osolíme a necháme pod pokrievkou dusiť do zmäknutia. Ako prílohu podávame rozlične upravené zemiaky alebo ryžu.


Jít na recept Bravčové ragú >>