| Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Omalovánky | Hromadné emaily | Email šablony | EET Účtenky | Rybář | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Pletení | Počítej Kalorie | DWN.cz | Domácí účto | FormOffice | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi koreni hru cesnek chleb med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Brambory po provensálsku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2607x / 2x
Přidáno/změněno: 16.11.2011
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Zelenina - Plodová
- Příprava pokrmů - Večeře - Teplá

Inredience:

8 větších brambor
1 cuketa
1 lilek
400g steril. rajčat
1 stroužek česneku
1 lžička provensálského koření
sůl,pepř
100g goudy
16 černých oliv



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Brambory omyjeme a vaříme asi 20 minut v osolené vodě, slijeme, prudce ochladíme a necháme odpařit. Podélně rozpůlíme a lžící vydlabeme. Cuketu a lilek nakrájíme. Rajčata necháme okapat a smícháme se zeleninou. Česnek oloupeme a do směsi prolisujeme. Okořeníme bylinkami, solí a pepřem. Troubu předehřejeme na 200 stup. rozpůlené brambory vložíme do vymazané formy. Naplníme směsí zeleniny. Sýr nastrouháme a brambory jím posypeme. Ozdobíme olivami a zapečeme v troubě asi 20 minut.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Brambory po provensálsku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Příprava pokrmů
Tousty se šunkovou pomazánkou 18.10.
Salát z tlačenky 18.10.
Masová směs na tousty 18.10.
Zapečená žemle s uherákem 18.10.
Zapékaný chléb s nivou 18.10.
Králik na smetaně 18.10.
Zdravý desert tousty s cottage sýrem 10.11.
Tofu praženice 24.10.
Obědový pekáč 24.10.
Pomazánka typu co dá lednička 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0721s norob)