| Omalovánky | DWN.cz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Recepty doma | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC | Rybář | Email šablony | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Brambory po provensálsku


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:16.11.2011

Ingredience:

8 větších brambor
1 cuketa
1 lilek
400g steril. rajčat
1 stroužek česneku
1 lžička provensálského koření
sůl,pepř
100g goudy
16 černých oliv

Popis:

Brambory omyjeme a vaříme asi 20 minut v osolené vodě, slijeme, prudce ochladíme a necháme odpařit. Podélně rozpůlíme a lžící vydlabeme. Cuketu a lilek nakrájíme. Rajčata necháme okapat a smícháme se zeleninou. Česnek oloupeme a do směsi prolisujeme. Okořeníme bylinkami, solí a pepřem. Troubu předehřejeme na 200 stup. rozpůlené brambory vložíme do vymazané formy. Naplníme směsí zeleniny. Sýr nastrouháme a brambory jím posypeme. Ozdobíme olivami a zapečeme v troubě asi 20 minut.


Jít na recept Brambory po provensálsku >>