| Recepty doma | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Omalovánky | FormOffice | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Rybář | EET Účtenky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi koreni chleb hru cesnek med oleje syr kure krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů > Večeře Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Bramboráky sváteční

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1543x / 4x
Přidáno/změněno: 10.4.2016
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Placky (bramboráky atd) - Bramboráky
- Příprava pokrmů - Večeře - Teplá

Inredience:

4-5 brambor
2 vejce
100 g Ementálu
kousek celeru
1 menší cibule
cca 3 lžíce hladké pohankové mouky
1 lžička majoránky
1/2 lžičky bylinného nebo bílého pepře
1 lžička mořské soli
1 lžíce dýňových semínek
1 lžíce slunečnicových semínek
ghí nebo olej na smažení
česneková pasta



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Brambory nastrouháme na jemno a slijeme přebytečnou šťávu, přistrouháme ementál, cibuli a celer, rozklepneme vejce a vmícháme mouku a koření. Hustotu těsta upravíme moukou, případně vodou. Smažíme na teflonce s minimem tuku.
Doporučuji (přepuštěné máslo), dodá zvláštní chuť i vůni. Hotové bramboráky potřeme dle chuti česnekovou pastou a přeložíme napůl. Možno ozdobit lžící bílého jogurtu.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bramboráky sváteční:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Večeře
Salát z tlačenky 18.10.
Růženské vejce 14.08.
Tuňákové těstoviny 13.12.
Studený dlabanec 13.12.
Jednoduchá pomazánka z Luncheon Meat Pork 13.12.
Remoska 26.10.
Vejce na tvrdo s cibulí 04.10.
Kuřecí játra na jalovci 08.07.
Chlebové půlky 24.11.
Zapečené špagety II. 23.01.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0815s norob)