|
Recept na Bramborák po valašsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Tvrdý sýr nastrouháme na jemno. Syrové brambory omyjeme, oloupeme a na jemno nastrouháme. Česnek oloupeme, nastrouháme a prolisujeme. Ohřáté mléko přilijeme k nastrouhaným bramborám. Přidáme vejce, hladkou mouku, česnek a zamícháme. Směs osolíme a okořeníme dle potřeby, poté důkladně promícháme. Jestliže je těsto příliš řídké, přidáme mouku, pokud je příliš husté, přidáme mléko. Na středně velké pánvičce rozehřejeme olej, potom na něj rozetřeme těsto a bramboráky z prudka z obou stran osmažíme dozlatova. Bramboráky klademe na talíř a podáváme posypané nastrouhaným sýrem a ozdobené petrželkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bramborák po valašsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bramborak-po-valassku">Recept: Bramborák po valašsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bramborák po valašsku:
|