|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Bochánky Šoldry s uzeným masem
|
|
|
| |
Postup přípravy:Do mísy dát mouku, sůl, vejce. Ve vlažném vývaru rozpustit droždí a pak vlít do mouky. Vývar zhotovíme vyvařením uzeného masa, které koupíme dle vlastní chuti (krkovička, kotleta)s polévkovým kořením.Sádlo rozpustit a vlažné vlít do těsta. Dobře vypracovat vláčné těsto, nechat vykynout a dělat bochánky naplněné uzeným masem a párky obalenými plátkem anglické slaniny nebo klobásou. Péci asi na 180 °C dozlatova. Upečené potřít zbytkem vývaru s trochou rozpuštěného sádla.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bochánky Šoldry s uzeným masem, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bochanky-soldry-s-uzenym-masem">Recept: Bochánky Šoldry s uzeným masem</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bochánky Šoldry s uzeným masem:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Pečivo
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|