| Domácí účto | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | FormOffice | DWN.cz | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | EET Účtenky | Email šablony | Počítej Kalorie | Pletení | Omalovánky | Rybář |
|
| ||||||||
Bochánky Šoldry s uzeným masem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1/2 l vývaru z uzeného masa | ||||||||
Popis: Do mísy dát mouku, sůl, vejce. Ve vlažném vývaru rozpustit droždí a pak vlít do mouky. Vývar zhotovíme vyvařením uzeného masa, které koupíme dle vlastní chuti (krkovička, kotleta)s polévkovým kořením.Sádlo rozpustit a vlažné vlít do těsta. Dobře vypracovat vláčné těsto, nechat vykynout a dělat bochánky naplněné uzeným masem a párky obalenými plátkem anglické slaniny nebo klobásou. Péci asi na 180 °C dozlatova. Upečené potřít zbytkem vývaru s trochou rozpuštěného sádla. |