| Domácí účto | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | FormOffice | DWN.cz | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | EET Účtenky | Email šablony | Počítej Kalorie | Pletení | Omalovánky | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bochánky Šoldry s uzeným masem


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:16.8.2017

Ingredience:

1/2 l vývaru z uzeného masa
1 kg hladké mouky
2 lžičky soli
5 dkg droždí
10 dkg sádla
2-3 celá vejce
1/2 kg uzeného masa
1 kg klobásy
párky (dle chuti) 20 dkg anglická slanina

Popis:

Do mísy dát mouku, sůl, vejce. Ve vlažném vývaru rozpustit droždí a pak vlít do mouky. Vývar zhotovíme vyvařením uzeného masa, které koupíme dle vlastní chuti (krkovička, kotleta)s polévkovým kořením.Sádlo rozpustit a vlažné vlít do těsta. Dobře vypracovat vláčné těsto, nechat vykynout a dělat bochánky naplněné uzeným masem a párky obalenými plátkem anglické slaniny nebo klobásou. Péci asi na 180 °C dozlatova. Upečené potřít zbytkem vývaru s trochou rozpuštěného sádla.


Jít na recept Bochánky Šoldry s uzeným masem >>