|
Recept na Bifteky s česnekovým máslem
|
|
|
| |
Postup přípravy:1) Nejdříve si připravíme česnekové máslo, na které smícháme v malé misce změklé máslo, česnek a petrželku. Směs umístíme doprostřed papíru na pečení nebo plastové fólie, obalíme jím máslo a vytvoříme váleček o průměru asi 3cm. Oba konce uzavřeme a necháme v lednici 1 hodinu tuhnout.
2) Maso osolíme a opepříme. Ve velké pánvi se silným dnem rozehříváme na středně velkém plameni olej, dokud nezačne kouřit.
3) Maso vložíme do pánve. Polokrvavý steak se bude smažit 2 minuty na jedné a 3 minuty na druhé straně. Dobře propečený steak by měl být hotov za 3, respektive 4 minuty. Doba smažení závisí na tloušťce masa, proto se o míře propečení přesvědčíme malým ostrým řezem do středu jedné porce.
4) Z lednice vyjmeme máslo, vybalíme je na plátky a před podáváním jím poklademe jednotlivé porce.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bifteky s česnekovým máslem, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bifteky-s-cesnekovym-maslem">Recept: Bifteky s česnekovým máslem</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bifteky s česnekovým máslem:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|