 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Biftek
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Ze středu odblaněné svíčkové nakrájíme řízky silné asi 4-5 cm, dlaní naklepeme, zformujeme do úhledného tvaru a na rozpáleném oleji zprudka opečeme z každé strany 4-5 minut. Opečené bifteky vyjmeme, šťávu zjemníme máslem a vývarem a krátce povaříme. Podáváme ihned po přípravě, aby neztuhly, obložené zeleninou, volským okem, bramborovými hranolky nebo opečenými bramborami.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Biftek, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/biftek">Recept: Biftek</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Biftek:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Oběd
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|