| Pletení | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | DWN.cz | Domácí účto | Recepty doma | Email šablony | FormOffice | Rybář | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Biftek | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 800 g svíčkové | ||||||||
Popis: Ze středu odblaněné svíčkové nakrájíme řízky silné asi 4-5 cm, dlaní naklepeme, zformujeme do úhledného tvaru a na rozpáleném oleji zprudka opečeme z každé strany 4-5 minut. Opečené bifteky vyjmeme, šťávu zjemníme máslem a vývarem a krátce povaříme. Podáváme ihned po přípravě, aby neztuhly, obložené zeleninou, volským okem, bramborovými hranolky nebo opečenými bramborami. |