| Pletení | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | DWN.cz | Domácí účto | Recepty doma | Email šablony | FormOffice | Rybář | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Biftek


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:22.11.2011

Ingredience:

800 g svíčkové
sůl
pepř
80 g oleje
20 g másla
hovězí vývar

Popis:

Ze středu odblaněné svíčkové nakrájíme řízky silné asi 4-5 cm, dlaní naklepeme, zformujeme do úhledného tvaru a na rozpáleném oleji zprudka opečeme z každé strany 4-5 minut. Opečené bifteky vyjmeme, šťávu zjemníme máslem a vývarem a krátce povaříme. Podáváme ihned po přípravě, aby neztuhly, obložené zeleninou, volským okem, bramborovými hranolky nebo opečenými bramborami.


Jít na recept Biftek >>