| Domácí účto | FormOffice | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Pletení | Recepty doma | Omalovánky | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Hromadné emaily | Rybář | Formuláře na PC | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů > Večeře > Teplá Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Bídníkovi halušky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 5270x / 6x
Přidáno/změněno: 4.5.2011
Kategorie: - Zelenina - Brambory
- Těsta - Knedlíky - Noky
- Příprava pokrmů - Večeře - Teplá

Inredience:

5-6 velkých brambor
250 až 300g polohrubé
100 až 150g hladké mouky
250g uzené slaniny
300g točeného salámu (nebo 4 špekáčky)
2 středně velké cibule
3-4 vajíčka
sůl,pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Brambory oloupeme a nastrouháme na kašovitou hmotu, přidáme odměřenou mouku, trochu soli a zamícháme na polotuhé těsto, které protlačujeme přes struhadlo na halušky do vařící osolené vody.
Slaninu nakrájenou na malé kostky vyškvaříme. přidáme na drobno nakrájenou cibuli a osmahneme. Potom přidáme na kostky nakrájený točený salám (nebo špekáčky), necháme chvílku povařit, přidáme rozšlehaná vejce, osolíme a opepříme. Do této směsi scedíme halušky a rádně promícháme. Podáváme s kysanou okurkou nebo rajčatovým salátem, případně místo salátu a okurek lze pokapat kysanou smetanou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bídníkovi halušky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Teplá
Růženské vejce 14.08.
Tuňákové těstoviny 13.12.
Remoska 26.10.
Kuřecí játra na jalovci 08.07.
Chlebové půlky 24.11.
Zapečené špagety II. 23.01.
Těstoviny s paprikou a syrečky 28.12.
Trampský lanšmít 15.12.
Levná večeře 28.04.
Zapečené párky v rohlíku 07.02.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0517s norob)