|
Recept na Běloruský boršč
|
|
|
| |
Postup přípravy:Uvaříme hovězí maso. Na nudličky nakrájenou mrkev, petržel a cibuli osmahneme na tuku, přidáme rajčatový protlak a ještě asi 15 minut dusíme. Řepu uvaříme ve slupce zvlášť, oloupeme ji a pokrájíme na nudličky. Do hovězího vývaru dáme vařit pokrájené brambory, po chvilce přidáme pokrájenou červenou řepu. Potom přidáme jíšku připravenou ze sádla a mouky, osmahnutou kořenovou zeleninu, bobkový list, pepř a ještě asi 10 minut vaříme. Ochutíme cukrem a octem, osolíme. Boršč podáváme s masem pokrájeným na kousky, s párky na kolečka a kysanou smetanou (nebo kopečkem šlehačky).
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Běloruský boršč, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/belorusky-borsc">Recept: Běloruský boršč</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Běloruský boršč:
|