| FormOffice | Pletení | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře na PC | Rybář | Omalovánky | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Recepty doma | Snadné hubnutí | Email šablony |
|
| ||||||||
Běloruský boršč | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 300g hovězího masa | ||||||||
Popis: Uvaříme hovězí maso. Na nudličky nakrájenou mrkev, petržel a cibuli osmahneme na tuku, přidáme rajčatový protlak a ještě asi 15 minut dusíme. Řepu uvaříme ve slupce zvlášť, oloupeme ji a pokrájíme na nudličky. Do hovězího vývaru dáme vařit pokrájené brambory, po chvilce přidáme pokrájenou červenou řepu. Potom přidáme jíšku připravenou ze sádla a mouky, osmahnutou kořenovou zeleninu, bobkový list, pepř a ještě asi 10 minut vaříme. Ochutíme cukrem a octem, osolíme. Boršč podáváme s masem pokrájeným na kousky, s párky na kolečka a kysanou smetanou (nebo kopečkem šlehačky). |