|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Recepty doma - PC kuchařka zdarma Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Bažant na víně
|
|
|
| |
Postup přípravy:Dobře očištěného bažanta vykostíme a rozdělíme na porce. Do každé vložíme slaninu a cibuli. Osolíme, zalijeme vínem a necháme přes noc odležet. Jednotlivé porce zabalíme do plátku slaniny, na pekáči rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu a dáme péci do trouby. Podléváme červeným vínem ve kterém byl bažant naložen. Když je měkký, vyjmeme maso a šťávu zaprášíme strouhaným chlebem, povaříme a přelijeme jí naporcované maso.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bažant na víně, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bazant-na-vine">Recept: Bažant na víně</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bažant na víně:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Pečené maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|