| Email šablony | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | DWN.cz | Hromadné emaily | Domácí účto | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Rybář | Formuláře na PC | FormOffice | Recepty doma | Omalovánky | Počítej Kalorie | Pletení |
|
| ||||||||
Bažant na víně | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: bažant | ||||||||
Popis: Dobře očištěného bažanta vykostíme a rozdělíme na porce. Do každé vložíme slaninu a cibuli. Osolíme, zalijeme vínem a necháme přes noc odležet. Jednotlivé porce zabalíme do plátku slaniny, na pekáči rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu a dáme péci do trouby. Podléváme červeným vínem ve kterém byl bažant naložen. Když je měkký, vyjmeme maso a šťávu zaprášíme strouhaným chlebem, povaříme a přelijeme jí naporcované maso. |