| Email šablony | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | DWN.cz | Hromadné emaily | Domácí účto | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Rybář | Formuláře na PC | FormOffice | Recepty doma | Omalovánky | Počítej Kalorie | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bažant na víně


Doba přípravy:02:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:21.3.2017

Ingredience:

bažant
150 g uzené slaniny
250 ml červeného vína
cibule
mrkev
petržel
150 g uzené slaniny
pepř
100 g másla
strouhaný chléb
sůl

Popis:

Dobře očištěného bažanta vykostíme a rozdělíme na porce. Do každé vložíme slaninu a cibuli. Osolíme, zalijeme vínem a necháme přes noc odležet. Jednotlivé porce zabalíme do plátku slaniny, na pekáči rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu a dáme péci do trouby. Podléváme červeným vínem ve kterém byl bažant naložen. Když je měkký, vyjmeme maso a šťávu zaprášíme strouhaným chlebem, povaříme a přelijeme jí naporcované maso.


Jít na recept Bažant na víně >>