| Hromadné emaily | EET Účtenky | DWN.cz | Rybář | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Recepty doma | Snadné hubnutí | Pletení | Formuláře na PC | Omalovánky | Zbrojní průkaz | FormOffice | Domácí účto |
|
| ||||||||
Bažant na víně | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: bažant | ||||||||
Popis: Dobře očištěného bažanta vykostíme a rozdělíme na porce. Do každé vložíme slaninu a cibuli. Osolíme, zalijeme vínem a necháme přes noc odležet. Jednotlivé porce zabalíme do plátku slaniny, na pekáči rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu a dáme péci do trouby. Podléváme červeným vínem ve kterém byl bažant naložen. Když je měkký, vyjmeme maso a šťávu zaprášíme strouhaným chlebem, povaříme a přelijeme jí naporcované maso. |