| Hromadné emaily | EET Účtenky | DWN.cz | Rybář | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Recepty doma | Snadné hubnutí | Pletení | Formuláře na PC | Omalovánky | Zbrojní průkaz | FormOffice | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bažant na víně


Doba přípravy:02:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:21.3.2017

Ingredience:

bažant
150 g uzené slaniny
250 ml červeného vína
cibule
mrkev
petržel
150 g uzené slaniny
pepř
100 g másla
strouhaný chléb
sůl

Popis:

Dobře očištěného bažanta vykostíme a rozdělíme na porce. Do každé vložíme slaninu a cibuli. Osolíme, zalijeme vínem a necháme přes noc odležet. Jednotlivé porce zabalíme do plátku slaniny, na pekáči rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu a dáme péci do trouby. Podléváme červeným vínem ve kterém byl bažant naložen. Když je měkký, vyjmeme maso a šťávu zaprášíme strouhaným chlebem, povaříme a přelijeme jí naporcované maso.


Jít na recept Bažant na víně >>