Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Baklažány plněné jehněcím masem
|
|
|
| |
Postup přípravy:Baklažány pozdĺž prekrojíme napoli, zelejeme horúcou vodou a 10 minút necháme postáť. Polovice baklažánov potom opatrne vydlabeme, dávame pozor aby sme nepoškodili šupku. Prázdne polovice osolíme a necháme postáť. Pokrájanú cibuľu a petržlenovú vňať 5 až 10 minút pomaly dusíme na oleji, pridáme posekanú dužinu z baklažánov, zmes spojíme s namočenou žemľou a premiešame s pomletým mäsom. Podľa chuti ešte osolíme a okoreníme. Polovice baklažánov osušíme, naplníme mäsovou zmesou, posypeme strúhankou, pokvapkáme maslom a asi 3/4 hodiny pečieme vo vyhriatej rúre. Do mäsovej plnky môžeme pridať i jednu zelenú papriku, ktorú pokrájame a spoločne s cibuľou, cesnakom a petržlenovou vňaťou opražíme.
Plnené baklažány podávame ešte teplé s dusenou ryžou alebo sendvičom.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Baklažány plněné jehněcím masem, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/baklazany-plnene-jehnecim-masem">Recept: Baklažány plněné jehněcím masem</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Baklažány plněné jehněcím masem:
|