|
Recept na Babiččin závitek
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Maso poklademe nejprve slaninou, na ni ro zdělíme plátky žampionů, pak párek a tenké půlkolečko cibule. Plátky zavineme a sepneme masovými jehlami nebo ovážeme nití. Na rozpáleném oleji závitky zprudka ze všech stran orestujeme. Podlijeme je trochou vývaru, přidáme kuličky pepře, přikryjeme a v předehřáté troubě (elektrický sporák 180 °C/plyn stupeň 2) dusíme doměkka. Závitky občas obrátíme a podle potřeby podléváme. Měkké maso vyjmeme a udržuje v teple. Výpek zaprášíme moukou, vysmažíme na tuk a zalijeme zbylým vývarem. Přidáme dvě lžičky hořčice, prošleháme a při mírné teplotě 20 minut povaříme. Hotovou omáčku přecedíme na závitky, dochutíme solí a zjemníme lžičkou másla. Vše prohřejeme.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Babiččin závitek, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/babiccin-zavitek">Recept: Babiččin závitek</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Babiččin závitek:
|