4 silnější plátky svíčkové,
2 lžíce oleje,
sůl,
pepř,
2 menší lilky,
120 g šunky,
2 lžíce másla,
1 cibule,
100g rýže,
4 rajčata,
1 lžíce kečupu,
několik kapek tabasca
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Maso prudce opečeme na oleji, osolíme a opepříme. Podelně rozkrojené lilky podusíme, vydlabeme a naplníme pokrájenou šunkou. Na másle zpěníme nakrájenou cibulku a na ní podusíme rýži. Rajčata spaříme, oloupeme, vydlabeme vnitřky a naplníme je osolenou rýží. Do šťávy po mase vmícháme kečup a několik kapek tabasca.
Bifteky položíme na talíře, obložíme lilky, rajčaty a polijeme šťávou