Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Alsaský šukrut
|
|
|
| |
Postup přípravy:Na sádle osmahnout jemně nasekanou cibulku. Pak přidat kysané zelí, podusit cca 5 minut, přidat oloupané a na kostičky nakrájené jablko, jalovec v plátěném pytlíčku. Zalít vývarem, aby bylo zelí ponořeno. Vařit něco přes 1 hodinu. Postupně přidávat: nejdříve bůček a uzené a ke konci klobásky.
Podává se s brambory vařenými ve slupce... posléze loupanými.
Varianta - brambory vařit přímo v zelí, loupené, krájené na čtvrtky. Víno a pálenka se dává asi v polovině.
Konzumuje se buď s bílým vínem, nebo s vychlazeným světlým pivem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Alsaský šukrut, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/alsasky-sukrut">Recept: Alsaský šukrut</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Alsaský šukrut:
|