| Omalovánky | DWN.cz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře na PC | Domácí účto | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Email šablony | Pletení | Rybář | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zavařování a konzervace Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Česká houbová pochoutka na způsob „Uncle Benc"

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 5772x / 7x
Přidáno/změněno: 24.10.2011
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zavařování a konzervace
- Doplňky k pokrmům - Teplé přílohy
- Houby - Houby míchané

Inredience:

2,5 kg čerstvých očištěných hub
1,2 kg očištěné cibule
1,8 kg očištěných paprik – nejlépe v hotovém pokrmu vypadají červené
3 dl octa
2,5 dl dobrého rostlinného oleje
30 dkg cukru
7 dkg soli
1 kg kečupu

Na nálev:
10 kuliček nového koření
10 kuliček pepře
5 hřebíčků
5 bobkových listů
2 dl vody



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Houby pokrájíme na kousky a povaříme asi 5 minut v mírně osolené vodě, vylijeme na cedník a necháme okapat a vychladnout. Také chvilku povaříme nálev. Mezitím pokrájíme cibuli na hrubší kousky a také papriky na kratší proužky. Potom vše vložíme do větší nádoby, přidáme ostatní suroviny a také scezený a vychladlý nálev a vše promícháme.
Plníme do čistých skleniček – nejlépe 3 dl – zavíčkujeme a sterilujeme při asi 80°C 50 až 60 minut.

Podávat možno ihned nebo třeba až za rok a to jak samotné s rýží nebo těstovinami, nebo ještě lépe s orestovaným masíčkem - kuřecí, vepřové ... a zase nějakou přílohou, ale vždy prohřáté! Před podáváním možno ještě dochutit třeba cikánskou omáčkou.

Dobrou chuť!

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Česká houbová pochoutka na způsob „Uncle Benc":


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zavařování a konzervace
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Pikantní kečup 24.10.
Pečenáče ze sírovce žlutooranžového 14.08.
Ostrá mexická salsa 04.10.
Pikantní sýry v oleji 18.07.
Adžika - směs rajčat a paprik 24.11.
Hříbková pomazánka 23.01.
Škvarková pomazánka zavařená 28.12.
Nakládaný romadúr 25.07.
Škvarkové pagačky 23.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0713s norob)