 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Vepřové kotouče na jehle
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Z vepřové kýty nebo vykoštěné pečeně ukrojíme buď 1 větší plát, nebo 2 - 4 menší a naklepeme je. Na plátky naneseme směs připravenou z másla, na drobno nakrájené cibule, žampionů, hořčice, kečupu, soli, worcestru a drceného pepře. Na plátky pak položíme anglickou slaninu, nakrájenou papriku a srolujeme. Maso překrojíme na 8 kotoučů, které napíchneme na jehly. Na oleji je z obou stran zprudka opečeme, snížíme teplotu a zvolna dohotovíme. Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami a nakrájenou čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřové kotouče na jehle, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprove-kotouce-na-jehle">Recept: Vepřové kotouče na jehle</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové kotouče na jehle:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Libové (kýta, ...)
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|