| Rybář | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Omalovánky | Email šablony | Pletení | Počítej Kalorie | DWN.cz | Hromadné emaily | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Domácí účto | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové kotouče na jehle


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:15.1.2015

Ingredience:

500 - 600 g vepřové kýty nebo vykoštěné pečeně
1 lžíce másla
1 malá cibule
1 sterilizovaná okurka
4 - 6 sterilizovaných žampionů
1 lžíce hořčice
1 - 2 lžíce kečupu
sůl
drcený pepř
worcesterská omáčka
100 g libové anglické slaniny
červená paprika
3 lžice oleje

Popis:

Z vepřové kýty nebo vykoštěné pečeně ukrojíme buď 1 větší plát, nebo 2 - 4 menší a naklepeme je. Na plátky naneseme směs připravenou z másla, na drobno nakrájené cibule, žampionů, hořčice, kečupu, soli, worcestru a drceného pepře. Na plátky pak položíme anglickou slaninu, nakrájenou papriku a srolujeme. Maso překrojíme na 8 kotoučů, které napíchneme na jehly. Na oleji je z obou stran zprudka opečeme, snížíme teplotu a zvolna dohotovíme. Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami a nakrájenou čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.


Jít na recept Vepřové kotouče na jehle >>