| Rybář | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Omalovánky | Email šablony | Pletení | Počítej Kalorie | DWN.cz | Hromadné emaily | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Domácí účto | Recepty doma |
|
| ||||||||
Vepřové kotouče na jehle | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 - 600 g vepřové kýty nebo vykoštěné pečeně | ||||||||
Popis: Z vepřové kýty nebo vykoštěné pečeně ukrojíme buď 1 větší plát, nebo 2 - 4 menší a naklepeme je. Na plátky naneseme směs připravenou z másla, na drobno nakrájené cibule, žampionů, hořčice, kečupu, soli, worcestru a drceného pepře. Na plátky pak položíme anglickou slaninu, nakrájenou papriku a srolujeme. Maso překrojíme na 8 kotoučů, které napíchneme na jehly. Na oleji je z obou stran zprudka opečeme, snížíme teplotu a zvolna dohotovíme. Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami a nakrájenou čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem. |