| Pletení | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Email šablony | Omalovánky | Recepty doma | FormOffice | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře na PC | EET Účtenky | Rybář | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Těsta > Jídla z kynutých těst Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Velikonoční mazanec od Jardy

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 1
Autor:
Zobrazeno/týden: 2327x / 3x
Přidáno/změněno: 13.6.2009
Kategorie: - Těsta - Jídla z kynutých těst
- Sladké pokrmy

Inredience:

hladká mouka -700 g
mléko - 0.5 l
cukr - 70 gr
kvasnice - 30 g
máslo - 100 g
sůl - dle chuti
vejce - 1ks
vanikla
rozinky
citrónová kůra
mandle na posypání
rozšlehané vejce na potření



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

V mouce uděláme důlek a dáme do něj kvasnice, posypeme lehce cukrem, zalijeme trochou mléka a zamícháme. Necháme kvásek v teple vykvasit. Pak přidáme ostatní ingredience a vypracujeme tuhé těsto. Těsto opět necháme v teple vykynout. Pak těsto rozdělíme na 2 díly, ze kterých vytvarujeme bochánky, necháme vykynout. Na každém z nich uděláme kříž, potrěme rozšlehaným vejcem,
posypeme nasekanými mandlemi a pečeme do zlatova.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Velikonoční mazanec od Jardy:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Jídla z kynutých těst
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Langoše (pravé) 28.12.
Rychlá domácí pizza 15.12.
Beleše z ovesných vloček 23.06.
Chlebíčková veka 14.10.
Jihočeská krajkovice z droždí 11.10.
Rodinná pizza 08.10.
Těsto na langoše - dlouho vydrží 06.08.
Těsto na pizzu - italský recept 06.09.
Bochánky Šoldry s uzeným masem 16.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0486s norob)