 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Uzený vepřový jazyk v omáčce
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Jazyk olúpeme, nakrájame na kolieska a napácujeme s korením, cesnakom, cibuľou, soľou a olejom.
Necháme odstáť v chladničke 24 hod.
Po odstátí celú zmes varíme vo vode na miernom ohni do zmäknutia.
Potom pridáme smotanu, v ktorej je rozšľahaná múka.
Celú zmes povaríme minimálne 20 min. pred dokončením
pridáme nadrobno pokrájaný kôpor a dochutíme octom
poprípade bazalkou.
Podávame s knedľom.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Uzený vepřový jazyk v omáčce, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/uzeny-veprovy-jazyk-v-omacce">Recept: Uzený vepřový jazyk v omáčce</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Uzený vepřový jazyk v omáčce:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Vepřové droby
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|