| Rybář | EET Účtenky | Počítej Kalorie | FormOffice | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Pletení | DWN.cz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Recepty doma | Email šablony | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Uzený vepřový jazyk v omáčce


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:4.7.2017

Ingredience:

jeden bravčový údený jazyk
cibuľa
3 strúčky cesnaku
nové korenie
čierne korenie
soľ
sladká paprika
sladká smotana
kôpor
múka na zahustenie
ocot

Popis:

Jazyk olúpeme, nakrájame na kolieska a napácujeme s korením, cesnakom, cibuľou, soľou a olejom.
Necháme odstáť v chladničke 24 hod.
Po odstátí celú zmes varíme vo vode na miernom ohni do zmäknutia.
Potom pridáme smotanu, v ktorej je rozšľahaná múka.
Celú zmes povaríme minimálne 20 min. pred dokončením
pridáme nadrobno pokrájaný kôpor a dochutíme octom
poprípade bazalkou.
Podávame s knedľom.


Jít na recept Uzený vepřový jazyk v omáčce >>