čerstvý filet z lososa bez kosti a kůže nasekaný na jemné kousky - 400g (ryba musi být opravdu naprosto čerstvá) jemně sekaná šalotka - 2ks sekaný kopr - 1/2 čajové lžičky nasekaný čerstvý fenykl - 2 polévkové lžíce olivový olej extra virgine - 2 lžíce brandy - 1 polévková lžíce citrónová šťáva - 1 čajová lžička pomerančová šťáva - 1 čajová lžička sůl, čerstvě mletý pepř a špetka strouhané kůry z citronu
Vše smícháme a necháme vychladit. Tip! Při kořenění počítejte s postupným ubýváním intenzity chuti - tak kořeňte a solte více! Podávejte s listy salátu a bylinek, kysanou smetanou a křupavými toasty nebo čerstvě pečenou bagetou.
Nejhledanější fráze na recepty:
Partneři webu Varime Recepty.cz: