| EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Recepty doma | Email šablony | Snadné hubnutí | Omalovánky | DWN.cz | FormOffice | Rybář | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Sladkovodní > Losos Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Tartare z čerstvého lososa

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 2479x / 3x
Přidáno/změněno: 10.9.2013
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní - Losos

Inredience:

čerstvý filet z lososa bez kosti a kůže nasekaný na jemné kousky - 400g
(ryba musi být opravdu naprosto čerstvá)
jemně sekaná šalotka - 2ks
sekaný kopr - 1/2 čajové lžičky
nasekaný čerstvý fenykl - 2 polévkové lžíce
olivový olej extra virgine - 2 lžíce
brandy - 1 polévková lžíce
citrónová šťáva - 1 čajová lžička
pomerančová šťáva - 1 čajová lžička
sůl,
čerstvě mletý pepř a špetka strouhané kůry z citronu



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vše smícháme a necháme vychladit.

Tip! Při kořenění počítejte s postupným ubýváním intenzity chuti - tak kořeňte a solte více!

Podávejte s listy salátu a bylinek, kysanou smetanou a křupavými toasty nebo čerstvě pečenou bagetou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tartare z čerstvého lososa:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Losos
Steaky z lososa 14.08.
Špagety s uzeným lososem a koprem 26.10.
Losos na víně II. 25.07.
Těstoviny s lososem a zeleninou 23.06.
Nakládaný losos 31.10.
Losos na másle s jablečnokřenovou omáčkou 11.10.
Losos se smetanovou omáčkou 13.09.
Lahůdkový losos 05.09.
Pečený losos od Lady 27.08.
Losos v bagetě s kaviárem 06.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0745s norob)