| Email šablony | Pletení | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře na PC | DWN.cz | Rybář | Snadné hubnutí | FormOffice | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Recepty doma | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Tartare z čerstvého lososa


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:10.9.2013

Ingredience:

čerstvý filet z lososa bez kosti a kůže nasekaný na jemné kousky - 400g
(ryba musi být opravdu naprosto čerstvá)
jemně sekaná šalotka - 2ks
sekaný kopr - 1/2 čajové lžičky
nasekaný čerstvý fenykl - 2 polévkové lžíce
olivový olej extra virgine - 2 lžíce
brandy - 1 polévková lžíce
citrónová šťáva - 1 čajová lžička
pomerančová šťáva - 1 čajová lžička
sůl,
čerstvě mletý pepř a špetka strouhané kůry z citronu

Popis:

Vše smícháme a necháme vychladit.

Tip! Při kořenění počítejte s postupným ubýváním intenzity chuti - tak kořeňte a solte více!

Podávejte s listy salátu a bylinek, kysanou smetanou a křupavými toasty nebo čerstvě pečenou bagetou.


Jít na recept Tartare z čerstvého lososa >>