|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Švýcarské řízky
|
|
|
| |
Postup přípravy:Kýtu očistíme a nakrájíme 8 řízků, které poklepeme, osolíme a opepříme. Pak potřeme plátky z jedné strany hořčicí a poklademe silnou vrstvou cibule. Na cibuli položíme slaninu nebo šunkový salám. Takto připravené plátky poklademe na olejem vymazaný plech, podlijeme trochou vlažné vody a dáme péct do trouby předehřáté na 180°C. Asi po dvaceti minutách vytáhneme plech z trouby a maso posypeme strouhaným sýrem. Pak ještě asi 10 minut zapékáme.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Švýcarské řízky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/svycarske-rizky">Recept: Švýcarské řízky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Švýcarské řízky:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Libové (kýta, ...)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|