| Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Email šablony | Rybář | FormOffice | Pletení | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře na PC | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Šťovíkový boršč

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3090x / 3x
Přidáno/změněno: 26.9.2014
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné

Inredience:

středně velké brambory 5 ks
uzený bůček200g
mrkev 2ks
cibule 1 ks
smetana 1/4 l
šťovík (zahradní nebo polní) 100g
2 vejce
máslo 50g



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Do 1l vody dáme vařit brambory nakrájené na drobné kostky, mrkev, cibuli a nadrobne nakrájené uzené.Šťovík dobře propereme ve studené vodě, necháme okapat a pak nakrájíme na drobné nudličky. Pokrájený šťovík pomalu restujeme na másle až dostane hnědou barvu pak jej přidáme k uvařenému základu polévky a necháme 2-5 minut povařit. pak přidáme celá vejce a bez míchání vaříme ještě 5 minut. Na konec přidáme smetanu a na velmi mírném plameni vaříme 5 minut(nesmí se vařit). Nejlépe chutná v letních dnech studená z lednice jako osvěžení i lehká strava s kouskem chleba.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Šťovíkový boršč:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zahuštěné
Kudlovská zelňačka 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Špenátová polévka II. 14.08.
Aldova bramboračka 14.08.
Čočková novoroční polévka 14.08.
Bramborová polévka s bryndzou 13.12.
Jednoduchý rychlý boršč 13.12.
Myslivecká latina - polévka 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0589s norob)