|
Recept na Slovenská fazolová polévka II.
|
|
|
| |
Postup přípravy:Předem,nejlépe den namočíme fazole.Asi do 3-4litrového hrnce dáme vařit fazole spolu s uzeným masem.Asi po hodině maso vyjmu,nakrájím na větší kostky.Dám na kolečka nakrájenou zeleninu a napůl přeloženou a nití svázanou nať(pridávám postupně-mrkev,petržel a pak celer).Po cca 20 minutách nať vyjmu,přidám na kolečka nakrájenou klobásku.Před dokončením:přidám nakrájené maso,na drobno nakrájenou cibuli osmáhnu na sádle do růžova,zapráším hodně paprikou(i trochu pálivou)a vliju do polévky.Nakonec přidám prolisovaný česnek,trochu soli,(maso i klobása pustí sůl)tymián a málo opepřím. Těstoviny ZÁSADNĚ vařím zvlášť a servíruji je až na talíři přelité polévkou! Táto polévka má být hustá,výdatná a já ji baštím jako hlavní jídlo.Podává se s čerstvým chlebem.Nesnažte se cokoliv měnit,nebo šidit,nahrazovat,(kromě pikantnosti)protože zkazíte výslední efekt.Recept je generacema prověřený.Nikdy nepoužijte malé fazole.Úplně jinak voní a chutnají!Nemusíte dát uzené maso,jenom DOBROU klobásu.Je pak obyčejnější.Preji Vám dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Slovenská fazolová polévka II., zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/slovenska-fazolova-polevka-ii">Recept: Slovenská fazolová polévka II.</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Slovenská fazolová polévka II.:
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|