| Recepty doma | Hromadné emaily | Rybář | Domácí účto | FormOffice | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Email šablony | DWN.cz | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Uzeniny > Špekáčky, párky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Silvestrovská kapusta

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 1448x / 3x
Přidáno/změněno: 5.9.2018
Kategorie: - Maso - Uzeniny - Špekáčky, párky
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Listová - Kapusta

Inredience:

kyslá kapusta 1 kg
údená klobása 250g
neúdená klabása 250g
bravčové mäso 500g
olej
čierne korenie
sladká mletá paprika



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kapustu zlejeme a prípadne prepláchneme. Dáme do väčšieho hrnca, zalejeme vodou a dusíme do mäkka.
Medzitým si pokrájame bravčové mäso na menšie kocky. V hrnci rozpálime olej a mäso na neho vysypeme. Zľahka orestujeme, osolíme a okoreníme. Keď mäso pustí šťavu, zalejeme ho trochou vody a dusíme do polomäkka. Potom pridáme na kolieska pokrájané obidve klobásy a dusíme do mäkka. Keď je kapusta už mäkká pridáme udusené mäso a klobásy, premiešame a chvíľu ešte podusíme. Potom kapustu odstavíme a podávame s chlebom.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Silvestrovská kapusta:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Špekáčky, párky
Špekáčky na vínu 10.11.
Plzeňská růže 24.10.
Dračí mls 13.12.
Plněné párky 08.07.
Domácí klobása 24.11.
Růžičková kapusta s klobásou Chorizo 23.01.
Špekáček v alobalu 28.12.
Kuřecí závitky s párkem 23.06.
Bramborová šlichta 09.06.
Jehněčí špíz 07.02.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1007s norob)