|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Rybářský boršč
|
|
|
| |
Postup přípravy:Z másla a mouky přpravíme světlou jíšku.Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno, zeleninu nakrájíme na kostičky.Vše opečeme dozlatova na rozpáleném oleji.Přidáme rajský protlak a krátce orestujeme.Zalijeme rybím vývarem, vložíme plátěný sáček s kořením a zvolna vaříme.V průběhu vaření přidáme na kostičky nakrájené brambory a okapanou sterilovanou červenou řepu.Polévku zahustíme jíškou a pomalu vaříme, dokud všechna zelenina nezměkne.
Rybu nakrájíme na kostičky a zprudka opečeme na pánvi.Opečenou rybu přidáme do polévky těsně před koncem.Polévku dochutíme solí, citronovou šťávou a cukrem a podáváme s kysanou smetanou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Rybářský boršč, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/rybarsky-borsc">Recept: Rybářský boršč</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rybářský boršč:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Ryby
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|