| Hromadné emaily | Pletení | Zbrojní průkaz | FormOffice | Email šablony | Rybář | DWN.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybářský boršč


Doba přípravy:00:50
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:27.5.2014

Ingredience:

1 velká cibule
200g mrkve
1/2 celeru
50g petržele
olej
150g tresky
150g lososa
50g červené řepy
3 lžíce rajského protlaku
200g brambor
1 l rybího vývaru
30g hladké mouky
30g másla
bobkový list
nové koření
sůl
celý pepř
1 citron
cukr
kysaná smetana

Popis:

Z másla a mouky přpravíme světlou jíšku.Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno, zeleninu nakrájíme na kostičky.Vše opečeme dozlatova na rozpáleném oleji.Přidáme rajský protlak a krátce orestujeme.Zalijeme rybím vývarem, vložíme plátěný sáček s kořením a zvolna vaříme.V průběhu vaření přidáme na kostičky nakrájené brambory a okapanou sterilovanou červenou řepu.Polévku zahustíme jíškou a pomalu vaříme, dokud všechna zelenina nezměkne.
Rybu nakrájíme na kostičky a zprudka opečeme na pánvi.Opečenou rybu přidáme do polévky těsně před koncem.Polévku dochutíme solí, citronovou šťávou a cukrem a podáváme s kysanou smetanou.


Jít na recept Rybářský boršč >>