| Hromadné emaily | Pletení | Zbrojní průkaz | FormOffice | Email šablony | Rybář | DWN.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Rybářský boršč | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 velká cibule | ||||||||
Popis: Z másla a mouky přpravíme světlou jíšku.Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno, zeleninu nakrájíme na kostičky.Vše opečeme dozlatova na rozpáleném oleji.Přidáme rajský protlak a krátce orestujeme.Zalijeme rybím vývarem, vložíme plátěný sáček s kořením a zvolna vaříme.V průběhu vaření přidáme na kostičky nakrájené brambory a okapanou sterilovanou červenou řepu.Polévku zahustíme jíškou a pomalu vaříme, dokud všechna zelenina nezměkne. |