|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Ryba v soli
|
|
|
| |
Postup přípravy:Do vyčištěné ryby a rybího bříška vložíte na hrubší kousky nakrájený česnek, to samé udělejte s rozmarýnem a tymianem. Citron oloupete a vložte také do bříška. Rybu normálně osolte a opepřete, tak, jak jste zvyklí. Sůl promíchejte s bílkem(a) a kapkama bílého vína do jemného těstíčka. Na plech si vystříhněte alu folii,(nemusíte si špiňit plech přece) o trochu větší než je ryba a potřete ji připravenou solí. Jen tenkou vrstvu. Přiložte na ní připravenou rybu a zbytek soli uťiskněte na celou plochu ryby. 25-45 min. při 200 stupních, záleží na tom jakou rybu děláte a jak jí máte rádi. Rybu vyndáte s trouby, jemně poklepete a krustu odloupnete. Tím to receptem okouzlíte každou tchýni.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Ryba v soli, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/ryba-v-soli">Recept: Ryba v soli</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ryba v soli:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Ryby
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|