| FormOffice | Rybář | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Recepty doma | Pletení | Snadné hubnutí | DWN.cz | Omalovánky | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře na PC | Domácí účto | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Ryba v soli | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: Ryba (používejte ryby ze slaných vod a v celku, ale zkuste i třeba kapra) | ||||||||
Popis: Do vyčištěné ryby a rybího bříška vložíte na hrubší kousky nakrájený česnek, to samé udělejte s rozmarýnem a tymianem. Citron oloupete a vložte také do bříška. Rybu normálně osolte a opepřete, tak, jak jste zvyklí. Sůl promíchejte s bílkem(a) a kapkama bílého vína do jemného těstíčka. Na plech si vystříhněte alu folii,(nemusíte si špiňit plech přece) o trochu větší než je ryba a potřete ji připravenou solí. Jen tenkou vrstvu. Přiložte na ní připravenou rybu a zbytek soli uťiskněte na celou plochu ryby. 25-45 min. při 200 stupních, záleží na tom jakou rybu děláte a jak jí máte rádi. Rybu vyndáte s trouby, jemně poklepete a krustu odloupnete. Tím to receptem okouzlíte každou tchýni. |