| EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Recepty doma | Domácí účto | FormOffice | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Rybář | Pletení | DWN.cz | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zapečené a pečené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Rozverné půlky housky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1286x / 3x
Přidáno/změněno: 25.10.2018
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Příprava pokrmů - Sendviče - Tousty

Inredience:

obyčejné housky - 8 ks (pro jedlíky dle požadavků);
vajíčko - 4 ks;
sýr - 25 dkg;
rybičky (nejlépe sardinky nebo tuňák - dle chuti);
cibule - bílá;
sůl, pepř;
mléko - trochu;



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

směs A :
- nakrájej cibulku, zamíchej rybičky, osol, opepři.
Rozkroj v půlce housku, obal ji ve vajíčku (přidej do vajíčka trochu mléka a soli) po obou stranách a rozetři směs a na jednotlivé kousky housky a posyp nastrouhaným sýrem a poté vlož do trouby nebo do remosky a zapeč do zlatova.

doporučuji k tomu vytvořit rychlou salsu rajčatové konzistence s trochou zelených oliv, česneku, extra panenského oleje, oregána a muškátového oříšku (čerstvě nastrouhaného).

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rozverné půlky housky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zapečené a pečené pokrmy
Selská omeleta 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Zapečená žemle s uherákem 18.10.
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Balkánský pekáč 18.10.
Zapékaný chléb s nivou 18.10.
Kuře v zelí 10.11.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Plněný pangas 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0495s norob)