vepřové maso (kýta, kotleta, krkovice)na plátky dle počtu osob
na směs :
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky pepře
1 lžíce magi
1 lžíce vorčestrové omáčky
2 velké lžíce plnotučné hořčice
2 vrchovaté lžíce solamylu
2 celá vejce
2 stroužky česneku
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Připravíme si směs :
vorčestrovou omáčku, magi, vejce a hořčici promícháme, vmícháme solamyl se soli a pepřem a nastrouhané stroužky česneku.
Maso nakrájené na plátky naklepeme a balíme do směsi. Obalené je vložíme do mísy se směsí a necháme 3 - 4 dny v chladu. Potom vložíme i se směsí na pekáč a pečeme v troubě při 160 - 180 st. do změknutí masa (cca 45 minut).